FDF Københavns Søkreds

Skibladner II's Netværk - 2018


Dato og tid

Mandag d. 1. januar 2018 kl. 01:00 til mandag d. 31. december 2018 kl. 00:00

Tilmeldingsfrist

Torsdag d. 20. december 2018 kl. 00:00

Sted

Asiatisk Plads
Asiatisk Plads 2D
1415 København
Denmark

Arrangør

Skibladner II's Netværk
+45 51801688
skibladner.kredsleder@gmail.com

Der foregår en lang række aktiviteter omkring det gode skib Skibladner II, men for at det skal lykkedes at holde gang i disse er det vigtigt at du, der har interesse for sejlads med historiske skibe, kom ud af busken og meld dig under fanerne.

Til gengæld kan Skibladner II tilbyde dig en vifte af spændende aktiviteter og erfaringer omkring sejlads, navigation, vedligehold og kammeratskab på et historisk fartøj.

Har du lyst til at prøve kræfter med Skibladner II, så meld dig ind i netværket som koster 310 kr. for 0-24 år og 24+ år 450 kr. om året og her opnår du div. rabater på Skibladner II's aktiviteter.
Beløbet bliver opkrævet 1 gang årligt.

Hvis du som firma vil støtte vores arbejde med Skibladner II kan du også det. Her aftaler vi et beløb som i vil støtte os med, som så vil blive opkrævet 1 gang årligt via Betalings Service.

Du kommer også med på vores mailinglister, så du ved hvornår der sker noget på omkring Skibladner II.

Foreningens Formål:
At udbrede FDF Københavns Søkreds’s børne- og ungdomsarbejde til interesserede uden for det primære optageområde for FDF Københavns Søkreds. At skabe en varig kontaktflade til de børn og unge der deltager i Skibladner II’s aktiviteter.

Vi vil udbrede kendskabet til arbejdet med løbende vedligeholdelse og drift af historiske skibe som galeasen Skibladner II til kommende generationer. At udbrede kendskabet til godt sømandskab blandt foreningens medlemmer gennem undervisningsarrangementer og sejlads på Skibladner II.

Foreningens arbejde foregår bl.a. ved deltagelse i Søkredsens arbejde med vedligehold, uddannelse og sejladser på Skibladner II, samt gennem tilvejebringelse af midler til brug for Søkredsens arbejde og Skibladner II’s vedligeholdelse og drift.

Medlemmer:
Som medlemmer kan optages enkeltpersoner, erhvervsvirksomheder og foreninger med interesse for og ønske om at støtte foreningens formål.

Kontakt kredsleder Benjamin Rasmussen for mere information.

Kontaktinformationer til arrangør

Skibladner II's Netværk
+45 51801688
skibladner.kredsleder@gmail.com